Logo Quart Creixent

EN EL COR DE PALMA:

El Taller d’Art Quart Creixent està ubicat al cor de Palma, molt prop de l'Ajuntament i de la Catedral. Un carreró molt estret però un taller molt espaiós. Situat en els baixos d'una casa d'origen barroc, i amb un ampli finestral que dóna al jardí de la finca, la tranquil·litat i la llum de l'estudi fan que treballar en ell sigui tot un plaer.

Academia dibuix
Escola Pintura

El grup d'alumnes és reduït, podent aquests deixar el material que estiguin utilitzant en el mateix lloc. L'ensenyament individualitzat permet l'assistència tant de principiants, que mai han agafat un pinzell, com d'experimentats, que per falta d'un lloc adequat a la seva casa o per la inquietud d'avançar en el seu camí desitgen treballar en un estudi amb altres artistes i l'acompanyament d'un professor.

 

SITUACIÓ:

Cal arribar fins a l'església de Monti-Sión. Situant-se amb el temple a l'esquena, és el carreró que tenim just davant. Amb autobús: la parada més propera (4 min.) està al costat de la gasolinera situada al final de les avingudes, al costat del mar.

Paleta colors a  l'estudi

HORARI:

Dimarts de 11 a 13,30 h.

Dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20.30 h.

 

El primer dia és sense compromís,

previ avís de l'assistència (el taller s'abona el segon dia).

 

Adults, a partir de 16 anys.

Juliol i agost tancat.

 

CONTACTAR:

Direcció: C/ Criança, 4A - 07001 Palma

Telèfon: 626310321

E-mail: carlos1969ca@gmail.com

UNA ESCOLA DE DIBUIX I PINTURA A PALMA:

El Taller d’Art Quart Creixent és una acadèmia de dibuix i pintura que es va inaugurar l'any 2007. Està oberta a tots aquells que vulguin desenvolupar les seves capacitats creatives en l'àmbit de les Belles arts. Impartim cursos a nivell professional o com una forma de desenvolupament de la creativitat i el creixement personal. Així doncs, l'escola de pintura i dibuix està dirigida a tot aquell a qui li agradi l'art i vulgui iniciar-se al món del llapis, el clarobscur, el color i la autoexpressió, permetent plasmar la seva inquietud interior o bé per a aquell que vulgui perfeccionar la tècnica a un nivell avançat. Els cursos són individualitzats abastant tot tipus de tècniques artístiques i de dibuix, des del grafit, carbó, pastís, acrílic, oli, aquarel·la, collage, tècniques mixtes, etc. Els estils expressius abasten tot l'art contemporani tant abstracte com a figuratiu. Afavorim una introducció a l'abstracció com a llenguatge personal, o bé si l'alumne té una sensibilitat figurativa li guiem perquè pugui fer-ho amb domini, seguretat i des d'una perspectiva actual, moderna.

Les Belles arts són un dels mitjans que més beneficien el naixement de la creativitat i enriqueixen la sensibilitat de les persones. Practicada des de primerenca edat, afavoreix el desenvolupament integral de l'individu que en fer evolucionar la seva educació plàstica, adquireix també la capacitat d'expressar-se i incrementa el seu desenvolupament personal i humà.

En el taller els alumnes s'inicien en el dibuix i a la pintura a través de classes teòric–pràctiques que permeten conèixer les tècniques i conceptes bàsics que donen lloc a una obra pictòrica i fomentar la seva capacitat creadora.

El programa s'adapta a l'evolució de cada estudiant segons siguin les seves aspiracions ja que les classes són en grups reduïts i l'atenció és personal.

EL PROFESSOR:

CARLOS CERDÀ

El professor que dirigeix el taller, Carlos Cerdà Alabern, va estudiar en la facultat de Belles arts de Sant Fernando, a la Universitat Complutense de Madrid, seguint l'especialitat de pintura. La seva obra és multidisciplinària i la seva trajectòria abasta diversos enfocaments, evolucionant entre la pintura figurativa a l'abstracta. Domina les diverses tècniques que en l'actualitat s'utilitzen al món de l'art i la seva trajectòria docent li capacita per ensenyar-les en profunditat i detall.

HORARI:

Dimarts de 11 a 13,30 h.

Dimarts i dijous de 17 a 20.30 h.

 

Un dia a la setmana son 60 euros/mes

El primer dia és gratuït

i sense compromís,

previ avís de l'assistència.

 

CONTACTAR:

Direcció: C/ Criança, 4A - 07001 Palma

Telèfon: 626310321

E-mail: carlos1969ca@gmail.com

 

Nois/es de 12 a 18 anys: dimarts i dijous de 17 a 19 hores, 45 euros/mes

UNA SALA D'EXPOSICIONS A LA ACADÈMIA QUART CREIXENT:

L'escola d'Art Taller Quart Creixent disposa a més d'una sala d'exposicions a l'entrada, a nivell de carrer. En ella poden exposar els alumnes els seus treballs cara al públic. Això permet l'enriquiment mutu doncs els altres companys poden valorar l'obra una vegada acabada, amb una correcta il·luminació i muntatge de les pintures i dibuixos. També estimula la creativitat doncs el treball dels estudiants dóna idees, suggereix possibilitats als altres artistes que assisteixen al taller, fomentant-se una dinàmica d'enriquiment mutu a l'escola. Al mateix temps qualsevol persona que passa pel carrer pot valorar i interessar-se pel treball que es realitza en l'acadèmia.